Teknologier til Conlan adgangskontrol

Læser Kommunikation & Teknologier

Conlan Technologies

Læserteknologi

Sådan åbner du din dør

PINkode

Slip for nøgler og kort, og åbn en eller flere døre med din egen personlige kode. Adgangskontrol med PINkode er vores mest solgte produkt. Kodetastaturet er bygget med kapacitiv touch, der giver optimal komfort og holdbarhed – tastaturet reagerer på energien fra din finger og slides ikke ved brug, da der ikke er bevægelige dele under tasterne.

Udover din personlige kode, kan du bruge dagskoder og engangskoder, hvis du har behov for at give særlig adgang i en begrænset periode. Læs mere om dagskoder og engangskoder.

Bluetooth

Hvorfor ikke åbne døren med det, du altid har med dig – din telefon? Vores Bluetooth-læsere kan både læse standard-Bluetooth (det der findes i din telefon i dag) og Low Energy/Smart Bluetooth, som er lige om hjørnet.

Du bestemmer selv, hvor tæt du vil være på døren, før den åbner.

Prox

Adgangskontrol med Proxlæser fungerer på mange måder ligesom en gammeldags nøglelås – du skal bruge din brik eller dit kort for at åbne døren. Dog er der et par væsentlige fordele ved at bruge digital adgangskontrol med Proxlæser frem for nøglelås:

  • Nyere kort og brikker kan ikke kopieres, som en gammeldags nøgle kan.
  • Det er muligt at slette brugere, selv om du ikke kan få deres brik eller kort igen.
  • Du kan finde ud af, hvem der har været i bygningen hvornår.

Vores Proxlæsere kan læse Atmel, EM og Mifare.

Mifare

De nyere prox-signaler har den fordel, at der på et enkelt kort kan ligge mange forskellige informationer. Det vil sige, at du for eksempel i din virksomhed kan udstyre dine medarbejdere med ét kort, der både låser dørene op, giver adgang til bestemte maskiner og kan bruges til betaling i kantinen.

Du kan altså nøjes med et enkelt kort til en lang række oplysninger og mange forskellige formål.

Fingerprint

Adgangskontrol med Fingerprint er den absolut mest komfortable adgangsløsning. Du skal ikke have noget med dig, du skal ikke huske noget – du swiper blot din finger, og så er du inde. På vores nye Fingerprint-læser med display kan du oven i købet programmere direkte på læseren, idet selve læseren også fungerer som touch pad til konfigurationsmenuen. Læs mere om den nye fingerprint-læser.

Kombinationer

De forskellige læse-teknologier kan kombineres med to formål

  • For at øge sikkerheden ved at forlange to typer læsning, før der gives adgang. Det kan være, at du vil kræve både kode- og proxlæsning – som standard eller i et bestemt tidsrum, fx for at øge sikkerheden om natten.
  • Som back-up hvis din primære læseteknologi pludselig ikke er tilgængelig. Det kan være, at du vil være i stand til at åbne med en kode, hvis din telefon løber tør for strøm, og du derfor ikke kan bruge Bluetooth.

Der er mange kombinationsmuligheder, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil være sikker på, at det, du ønsker, er muligt – det er det sikkert. Du kan også få et overblik over produktmuligheder i Produktoversigten.

Læserkommunikation

Kommunikation mellem Læser og Ekstern Central

Stand Alone

Stand Alone-systemer er vores speciale. I korte træk betyder Stand Alone, at du ikke skal have en pc tilkoblet for at installere og programmere din adgangskontrol. Stand Alone er derfor den rigtige løsning til de fleste mindre anlæg, hvor man ikke har brug for en større central.

Programmering

Al programmering – oprettelse, redigering, sletning af brugere – foregår direkte på læseren. Du kan godt have flere installationer, der fungerer med de samme koder, kort, fingre, etc. Du kan også sammenkoble adgangskontrollen med dit alarmsystem, da alle vores læsere har to udgange. Hvis du skal programmere mange læsere med de samme oplysninger, kan du nøjes med at programmere én enkelt læser, overføre informationerne til et Mifare/DESfire-kort. Bagefter kan du lægge informationerne ind på de øvrige læsere blot ved at holde kortet op til læseren. Læs mere om kloning af læsere.

Log

Ønsker du adgang til en log over, hvem der har benyttet adgangskontrollen og hvornår, kan du tilkoble vores LogBox. Når du har brug for at aflæse loggen, tager du simpelt hen LogBoxen fra adgangskontrollen og slutter den til din pc, hvor et lille software-program viser de sidste 10.000 logs.
Se Conlan Stand Alone produkter

Wiegand

Læsere med Wiegand-udgang kan indstilles til 4-58 bit. Perfekt til integration med andre Wiegand controllere og tilknyttede systemer, der anvender almindelig anerkendt Wiegand-protokol.

Se Conlan Wiegand produkter

OSDP

Open Supervised Device Protocol er en ny standard for open source kommunikation. OSDP fås i en krypteret og en åben version.

Se Conlan OSDP produkter

RS485 Open Protocol

RS485 og RS485 åben kollektor kommunkiation kan integreres med andre løsninger, andre controllere og andre systemer. Front end software medfølger.
Se Conlan RS485 produkter

Interesseret? Kontakt os på 72 40 60 03

eller hent Produktkataloget

Hent kataloget