Når man skal sikre større virksomheder og offentlige institutioner, er det en fordel at samle flere funktioner – såsom tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning og lokalebooking – i ét system. NOX-systemet fra danske ARAS Security er et af de sikrings-systemer, der løser netop den opgave – og NOX-centralen kan selvfølgelig integreres med hele Conlans læser-sortiment.

NOX betyder sikkerhed og fleksibilitet

NOX-systemet er placeret i den højeste sikringsklasse og baseret på en åben platform, så det nemt kan integreres med eksisterende og fremtidige installationer. Det betyder høj driftsikkerhed selv på komplicerede anlæg, og det er netop den værdi, ARAS vægter allerhøjest – også hos deres samarbejdspartnere.

Systemerne skal fungere problemfrit. De skal kunne det, de lover, og så skal de fungere uden problemer,

siger Gunnar Høj, Key Account Manager hos ARAS.

nox-logoMykey tilfører et eksklusivt look

ARAS køber adgangskontrollæsere fra eksterne leverandører – blandt andre fra Conlan – og NOX-systemet kan nemt sættes op med læsere fra Mykey-serien.

De nye Mykey-læsere har nok det bedste design, der findes på markedet lige nu. Og design er noget der efterspørges mere og mere. Folk er rigtig glade for modulstørrelserne, der passer i en almindelig stikkontakt, så det er ret genialt

siger Gunnar.

NOX-centralen og Mykey-læserne kan ses i samspil på Rebild Kommunes nye rådhus i Støvring, som blev indviet i maj 2014.

Hvis du vil høre mere om samspillet mellem NOX-centralen og Mykey er du velkommen til at ringe til os på tlf: +45 72 40 60 03.