OSDP (Open Supervised Device Protocol) er en international standard-kommunikationsprotokol, der tillader enheder som fx adgangskontrollæsere at kommunikere med andre sikkerhedsenheder eller systemer – fx dørcontrollere. Protokollen er udviklet og bliver vedligeholdt af SIA (Security Industry Association) for at fremme muligheden for kommunikation mellem sikkerhedsenheder og -systemer af forskellig oprindelse.

Hvorfor vælge OSDP?

Der er mange gode grunde til at vælge adgangskontrol med OSDP, når sikkerheden er første prioritet. Lars Juul-Olsen, Managing Director hos Techsolutions, har valgt at udvikle sin nye controller TechPoint med OSDP:

OSDP giver frit valg af læsere til højsikkerhedsinstallationer. Der er mulighed for krypteret kommunikation mellem læsere og controller, hvilket er ret væsentligt, da læserne jo typisk er installeret uden for det sikrede område. Som udvikler af dørcontrollere sparer du desuden udviklingsomkostninger, da der ikke skal udvikles proprietær-protokoller til diverse kortlæsere,

siger Lars.

Læs mere om Techpoint.

Conlan adgangskontrol med OSDP

En række af Conlans adgangskontrollæsere kan i dag leveres med OSDP. Det gælder fx Mykey-læseren – CM – samt vores Display. Vores læsere med OSDP hedder 3002 – altså fx CM3002. Mange af vores øvrige læsere vil ligeledes kunne leveres med OSDP, så hvis du har ønsker til OSDP-læsere, så kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Læs mere om OSDP på siaonline.org