Om Conlan

25 år med adgangskontrol

Conlan er stiftet i 1991 af en gruppe studerende fra Aalborg Universitet, som ønskede at udvikle og producere et simpelt, smukt og brugervenligt kodetastatur. Efter nogle års udvikling blev dette projekt til den velkendte CT2000, der dengang udelukkende anvendtes som forbikobler. CT2000 er stadig en del af vores produktsortiment den dag i dag.

Dansk udvikling og produktion

Vi udvikler og producerer alle vores adgangskontrollæsere i Aalborg. Dette sikrer det velkendte danske design og kvalitet. Det gør os også meget fleksible, både i forhold til levering samt udvikling af helt specifikke adgangskontrolløsninger i samarbejde med vores partnere og kunder.

Conlan er siden 2019 et SALTO Group company.

Working on Conlan keypads

Smukt design og produkter der holder

Designet er en af de vigtigste årsager til, at vores kunder køber vores produkter. Æstetikken har altid været en vigtig del af vores udvikling, og det samme har robusthed og produktlevetid. Vores nyere produktlinje leveres i fuga-størrelser, så de designmæssigt matcher danske bygningers øvrige elektriske installationer, og samtidig gør det læserne simplere at installere. Tasterne på kodetastaturerne produceres med kapacitiv touch. Der er altså ingen fysiske knapper under foliet. Det giver brugeren en gnidningsfri oplevelse, samtidig med at tasterne ikke kan slides/gå i stykker eller afsløre hvilke taster, der bliver brugt. Alle vores læsere er støbt ind i gummi og er derfor 100% vandtætte og varme/kulde-tolerante.

100% support uanset produktets alder

Vores produkter er robuste, og skal kunne holde til lidt af hvert. De bliver ikke slidt op, og derfor supporterer vi dem 100%, uanset hvornår de er indkøbt, og hvor du har købt dem. Ved udgåede produkttyper kan det være, vi skal lede lidt i gemmerne for at finde en løsning, men vi skal nok nå frem til den. Hvis der ikke er tegn på hærværk eller misbrug, ombytter vi gerne varer, selvom de har mange år på bagen.

☆ ☆ ☆

Teknikken er vores omdrejningspunkt

Conlan er en teknisk stærk virksomhed, og tekniske forbedringer af vores produkter er en del af den daglige samtale i huset. Vi er stolte af vores produkter og de mange funktioner, der er tilgængelige. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har ønsker til bestemte funktioner i produkterne, hvis du har spørgsmål til produkter, du har købt, eller hvis du bare gerne vil have en mundtlig gennemgang af hvilke opgaver, de kan løse.

Tid til at lytte og hurtige til at gribe en god ide

Har du bestemte ønsker eller forslag til den videre udvikling af vores produkter eller til nye relaterede produkter, hører vi gerne fra dig. Hvis vi vurderer, at der er et større potentiale i din ide, er vi altid villige til at tage den i produktion, og så kan processen fra ide til færdigt produkt være ganske kort. Du kan læse om nogle af vores kundeinspirerede udviklingsprojekter på vores case-side.

Fleksibilitet og individuel tilpasning

Køber du direkte hos os, har du mulighed for at sætte dit eget præg på dine varer. Fx leverer vi læsere med en specifik softwareopsætning, ekstra kabellængde eller dit eget frontlabel med dit navn og logo. Sidstnævnte bliver designet af vores partner, og du får naturligvis mulighed for at godkende det endelige design, inden det bliver sat i produktion. Har du andre ønsker til tilpasning af dine varer, så kontakt os endelig.

Interesseret?

Se vores Produkter eller hent Kataloget!

Produkter
Katalog
SALTO logo

SALTO Systems

SALTO Systems revolutionerede markedet for adgangskontrol, da de introducerede deres SVN-platform med data-on-card teknologi og batteridrevne og elektroniske adgangskontrollåse i 2001. I næsten 20 år har SALTO leveret innovative løsninger inden for stand-alone, cloud-baserede og mobilapplikationer. Løsninger der sætter nye standarder inden for sikkerhed, håndterbarhed, fleksibilitet og design til næsten enhver type dør. På tværs af en bred række af brancher og applikationer er SALTO anerkendt som en global markedsleder inden for elektroniske adgangskontrolløsninger.

Læs mere om SALTO på hjemmesiden www.saltosystems.com