Adgangskontrol med fingeraftryk-læsning er den absolut mest komfortable adgang. Du skal ikke huske en kode eller medbringe nøgle eller transponder – du indlæser blot din finger, og så er du inde. Vores nye fingerprint-læser udnytter den seneste nye teknologi til at gøre adgangskontrol med fingeraftryk mere sikker og mere komfortabel både ved installering og programmering og ved daglig brug.

Intelligent indlæsning

Vores nye fingerprint-læser udemærker sig ved en mere præcis aflæsning af din finger. Når du første gang skal kode fingeren ind i læseren, kan du ikke længere nøjes med at swipe din finger én gang, hvilket førhen kunne resultere i en unøjagtig læsning og efterfølgende problemer med at komme ind.

På de nye læsere er det derimod nødvendigt at swipe din finger et antal gange, indtil læseren meddeler, at den har læst 100% af din finger. Hvor mange gange, du skal swipe din finger ved første indlæsning afhænger af, hvor tydeligt dit fingeraftryk er. Læseren sørger altså for at aflæse alle punkter på din finger, før du tilføjes som bruger.

Bedre genkendelse

Når du efterfølgende skal indlæse din finger for at komme ind, er det kun nødvendigt at swipe én gang, og det er knap så nødvendigt at swipe fingeren helt præcist, som det var med første generation af fingerprint-læsere. Det skyldes netop, at læseren lagrer langt flere aflæsningspunkter, og at den derfor har lettere ved at kende din finger igen.

De nye læsere er desuden udviklet med kapacitiv touch, der reagerer på energien fra din finger, modsat de ældre modeller, der reagerer på temperaturen. Det giver ligeledes bedre forudsætninger for en korrekt indlæsning i første forsøg.

Nem programmering med display

De nye læsere leveres med et display, som udover at byde velkommen og give instrukser også fungerer som en programmeringsmenu. Det er altså blevet lettere at overskue programmeringen af læseren, da du kan se på displayet præcis, hvor langt du er nået. Tilføjelsen af display gør det desuden muligt at slette enkelte fingre fra systemet, uden at personen behøver være tilstede. Det kan være en fordel, hvis du fx ønsker at slette tidligere ansatte, eller personer der flytter fra boligforeninger eller ikke længere er medlem af sportsklubben.

Hvis du vil høre mere om adgangskontrol med fingerprint, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 70 40 60 03 eller sende en mail til info@conlan.dk.