Har du brug for at installere flere adgangskontrol-læsere med identiske koder, prox, fingeraftryk etc. uden at bruge pc og central? Og er du træt af at bruge tid på at programmere hver enkelt læser? Så har vi netop udviklet en tidsbesparende løsning til dig, hvor du ved hjælp af et Mifare-kort kan overføre programmering fra en læser til de øvrige.

Anvendelse af Stand Alone adgangskontrol

Adgangskontrol som Stand Alone uden pc og central anvendes ofte til mindre adgangsinstallationer med få døre – fx i private hjem eller i virksomheder/institutioner, hvor det kun er enkelte døre, der kræver særlig beskyttelse. Men vi oplever også en stigende efterspørgsel på Stand Alone-systemer til større bygninger med mange indgange, hvor læserne skal programmeres ens uden at man ønsker et større pc-setup. Det kan fx være i boligforeninger, hvor de samme personer skal have adgang til alle opgange, bagdøre, vaskeri osv. I de situationer kan der ofte gå lang tid med at programmere hver enkelt læser med de samme informationer.

Kloning af læsere

adgangskontrol med mifareDerfor har vi udviklet et system, hvor du nemt og enkelt kan overføre programmering fra én læser til de øvrige ved hjælp af et Mifare-kort. Det eneste, du skal gøre, er, at programmere én læser med alle oplysninger, overføre oplysningerne til Mifare-kortet og indlæse kortet på de øvrige læsere – så er al information overført. Kloning af læsere via Mifare-kort har to væsentlige fordele:

  • Det sparer tid og dermed penge, når læserne installeres
  • Du har altid en back-up af al programmering på Mifare-kortet

Hvis du vil høre mere om kloning af adgangskontrol-læsere via Mifare-kort er du velkommen til at ringe til os på tlf: +45 72 40 60 03 eller sende os en mail på info@conlan.dk.