Du kan nu bestille Conlans adgangskontrollæsere med kommunikationsformen Modbus. I første omgang vil det være vores kode- og mifarelæsere, der kan bestilles med Modbus.

Hvad er Modbus?

Modbus er en kommunikationsprotokol der er udviklet af det tidligere Modicon i 1979. Det er en enkel og robust standardprotokol, der er udviklet til industrisektoren.

Hvad kan Modbus bruges til?

Der er tradition for at anvende Modbus til industriapplikationer, hvor protokollen giver mulighed for kommunikation mellem et stort antal enheder, der er tilsluttet det samme netværk. Conlans første Modbus-læsere skal anvendes til en kombineret BMS- og ADK-løsning, der bliver udviklet i samarbejde med Softcontrol.

BMS og ADK i én løsning

Softcontrol arbejder med en større løsning, hvor en enkelt controller skal kunne styre både klimaanlæg og adgang til flere porte og døre i et større industrielt anlæg.

Det giver en række fordele, at kunne køre både lys, varme, alamer og ADK over ét system,

siger Kim Jespersen, Direktør i Softcontrol.

Det gør fx, at vi kan genbruge en masse sensorer, og på den måde sparer vi jo også lidt.

Hos Softcontrol er de vant til at udvikle kundetilpassede systemer, og det er vigtigt for dem, at udviklingsprocessen er fleksibel og at slutkvaliteten er helt i top.

Vi har valgt at arbejde sammen med Conlan på dette projekt, blandt andet fordi al udvikling og produktion foregår i Danmark. Det giver os den bedste fleksiblitet, samtidig med at kvaliteten er sådan som vores kunder forventer, siger Kim.

Om Softcontrol

Softcontrol Aps er et ambitiøst og innovativt firma med en imponerende række af nye produktudviklinger indenfor deres område. Softcontrol tilbyder en komplet løsning inden for energistyring, overvågning, sikkerhed osv. Læs mere om Softcontrol.