Sæt din eget aftryk på din adgangskontrollæser. Når du køber adgangskontrollæsere hos os kan du selv designe både frontlabels og rammer på din adgangskontrollæser – uanset om den er med eller uden kodetastatur. Det giver en masse muligheder for at promovere din egen virksomhed eller for at skabe et unikt design, der matcher de omgivelser, læseren skal installeres i.

Reklamer for din virksomhed

Fordi alle vores kodetastaturer fungerer med kapacitiv touch uden fysiske knapper, er hele frontlabelen åben for dit design. Du kan vælge farver og skrifttyper, der matcher din virksomhed, og du kan lægge tegninger ind som baggrund imellem tasterne. Du kan også ændre form og størrelse på tasteområderne.

Mange af vores kunder vælger at lægge deres eget logo ind på frontlabelen. På Mykey-læserne i 1½ modul er der ikke meget plads, men det kan godt lade sig gøre at få et rigtig flot resultat alligevel, som du kan se på fotoeksemplerne. Nogle vælger også at benytte stjernetasten til deres logo.

Kvalitetstryk i flere farver

Vores underleverandør hjælper med designet af labelen, som du selvfølgelig får til godkendelse inden produktion. De trykker i de RAL- eller Pantone-farver, som du angiver og med det logo, som du leverer (.ai/.eps). Trykket bliver lagt på bagsiden af folien, så farverne bliver ikke slidt eller bleget med årene. Alle frontlabels er lette at rengøre og kan leveres med mat eller blank overflade.

De rigtige rammer

Du kan også designe læseren, så den perfekt matcher de omgivelser, den skal installeres i. Vi leverer både frontlabels og rammer i de farver, du angiver, sådan at de fx stemmer fuldstændig overens med dørkarme eller anden relevant overflade. Rammerne kan desuden males i ekstra slidstærk lak, hvis det er relevant.

Det er faktisk kun fantasien, der sætte grænser! Kontakt os gerne for mere information, eller hvis du ønsker inspiration til at skabe dit unikke design.