Digital adgangskontrol har igennem mange år været almindelig i større virksomheder, hvorimod kun ganske få har installeret en digital løsning i deres private hjem. Dog vinder digtial adgangskontrol mere og mere indpas også her. Nogle går endda skridtet længere end et almindeligt kodetastatur eller en briklæser. Vi har talt med Mads Werning, som har valgt at installere en Conlan fingerprint scanner (FP1000) på sit hjem i Aalborg. Mads fremhæver følgende tre fordele:

  1. Komfort: Intet der skal medbringes, intet der skal huskes
  2. Sikkerhed: Fuld kontrol over hvem der har adgang til dit hus
  3. Fleksibilitet: Mulighed for at give fjernadgang via kodetastaturet

Hvorfor digital adgangskontrol?

Mads og familien har altid været interesserede i ny teknologi og kan godt lide at prøve nye ting af. Derudover syntes de ganske enkelt, at en digital løsning er mere praktisk i en børnefamilie:

”Vi slipper for hele nøglecirkusset med vores børn. Der var altid nøgler som forsvandt, eller de glemte dem, og så måtte vi jo rykke ud for at lukke op for dem. Med en digital løsning kan de altid komme ind, ”

fortæller Mads.

En digital adgangsløsning har blandt andre den fordel, at brugere ganske enkelt kan fjernes fra systemet. Hvor det før kunne være nødvendigt til at skifte hele låsen, hvis man mistede en nøgle, kan man med en digital løsning nemt slette en bruger – uanset om der er tale om et kodetastatur, en brik/kortlæser eller en fingerprint scanner. Det giver en øget sikkerhed, at man altid er klar over, hvem der har adgang til ens hus.

Hvorfor adgangskontrol med fingerprint scanner?

Tidligere har familien Werning blot haft et kodetastatur installeret, men for nylig har de tilføjet en fingerprint scanner.

”Med kodetastaturet alene endte det med at alle kvarterets børn kunne vores kode og derfor havde fri adgang til vores hus. Fingerprint er valgt for at det ikke er muligt for vores børn at videregive en kode eller nøgle til venner og veninder,”

fortæller Mads.

”Er der så en veninde som ofte skal have adgang til vore hus kan det let fixes ved at tilføje hende til læseren. Det er dejligt at det ikke sker, uden at vi ved det.”

Med fingerprint scanneren fra Conlan er det kun muligt for administratorer at tilføje nye brugere. Administratoren skal ligeledes identificere sig ved hjælp af sit fingeraftryk. Herefter foregår al administration – herunder tilføjelse og sletning af brugere – direkte på fingerprintscanneren ved hjælp af menuen i displayet. Det er også muligt at slette brugere, der ikke er til stede.

Fingerprint scanner sammen med kodetastatur

Fingerprint scanneren er installeret sammen med et kodetastatur for at give mest mulig fleksibilitet. Tastaturet bliver primært brugt til dem, der ikke skal have adgang hver dag.

”Vi har tastaturet, så vi altid kan give en kode til en håndværker eller lignende. Så behøver vi ikke selv at være hjemme til at lukke op,”

fortæller Mads. Conlans kode- og briklæser, CP1000 bliver leveret med 24 timers koder og engangskoder, som er ideelle til netop dette formål.

Hvis du ønsker mere information om vores kodetatstatur eller fingerprint scanner, er du velkommen til at kontakte os på info@conlan.dk eller tlf +45 72 40 60 03.