Nu kan du få alle vores læsere leveret med dagskoder og engangskoder. Det kan være en fordel som et ekstra sikkerhedsniveau, eller hvis du ønsker at give en person adgang i en begrænset periode, hvor du ikke selv er tilstede til at lukke vedkommende ind. Den samme læser kan både indeholde dagskoder, engangskoder og et antal faste koder, der gælder evigt.

Dagskoder

Dagskoder kan bruges til at øge din adgangskontrols sikkerhed, idet du minimerer risikoen for, at din kode bliver aflæst og misbrugt. Du kan også bruge dagskoder, når du har brug for at give en person adgang én eller flere dage, men ikke ønsker, at denne person skal have adgang altid. På den måde slipper du for besværet med at oprette personen med egen kode for derefter at slette vedkommende igen.

Engangskoder

Engangskoder giver på samme måde som dagskoder mulighed for at give en person begrænset adgang. Forskellen er blot, at engangskoden bliver ugyldig i det øjeblik, den er anvendt. Det kan være praktisk i forbindelse med service-eftersyn, håndværkerbesøg, eller for at give kunder adgang til vare-afhentning i en butik.

Hent dagskoder og engangskoder fra pc og app

Dagskoder ændres hver dag kl. 24.00, og engangskoder udløber så snart de er anvendt én gang. De gyldige koder hentes fra et lille softwareprogram til din pc eller en app til din tlf. Det er ikke nødvendigt at forbinde læseren til pc’en eller telefonen. Fra pc’en kan du desuden eksportere listen af dagskoder for fx et år og en liste af engangskoder til excell og udskrive listerne, hvis du ønsker at dele dem med andre uden adgang til pc eller tlf.

Læsere med dagskoder og engangskoder giver dig altså væsentlig bedre fleksibilitet, større komfort og et højere sikkerhedsniveau, når du har brug for at give adgang i en begrænset periode.

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil høre mere om læsere med dagskoder og engangskoder, er du velkommen til at ringe til os på tlf: +45 72 40 60 03 eller sende en mail til info@conlan.dk