Bøge Alle 14 i Ribe er et bo- og aktivitetstilbud for 18 borgere, med multiple psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Her har Lindpro installeret adgangskontrollæsere med Bluetooth, koder og mifare som døråbningsløsning til hver enkel borgers værelse.

Bluetooth, tags og dørpumper

Borgerne på Bøge Alle 14 er ikke i stand til selv at åbne døren til deres lejlighed. Derfor har Lindpro installeret Bluetooth-læsere på hver enkelt dør og forbundet dem til en dørpumpe, der åbner døren, når borgeren befinder sig udenfor.

Læseren aktiveres af et Bluetooth Low Energy tag, der er placeret på borgerens kørestol. På den måde slipper personalet for at gå helt hen til døren for at låse op, når de har borgeren med. Bluetooth-taggen er programmeret ind i læseren, så den enkelte borger kun har adgang til sin egen lejlighed. Det er muligt at indstille den afstand, borgeren skal være inden for, når døren åbnes.

Mifare til personalet

Personalet på Bøge Alle låser sig ind ad hoveddøren og ind i hver enkelt borgers lejlighed ved hjælp af deres personlige mifare-brik. Det er altså ikke nødvendigt for personalet at have nøgler eller tags til hver enkelt lejlighed. Der er ligeledes mifare-læsere installeret på nogle borgeres køkken- og medicinskabe, sådan at kun det personale, der skal have adgang, kan åbne borgerens skabe.

Koder som back-up eller til gæster

Alle bluetooth-læsere er udstyret med et kodetastatur som back-upløsning. På den måde er det altid muligt at åbne døre med en kode i tilfælde af, at de programmerede mifare- og bluetooth-tags ikke er tilgængelige. En kode vil ligeledes kunne udleveres til pårørende, som ofte besøger borgeren.

Hos Conlan har vi leveret flere løsninger med bluetooth.

Lindpro

Anlægget på Bøge Alle 14 er installeret af Lindpro. Lindpro har altid sat en ære i at levere godt teknisk håndværk. Men Lindpro er også en førende vidensvirksomhed med fokus på at levere innovative tekniske løsninger inden for forskellige fagspecialer. Løsninger, der skaber værdi for deres kunder.

Læs mere om Lindpro på www.lindpro.dk, eller kontakt Projektchef, Kristian Stengård Nordby på tlf. 76 11 49 00.